Kwaliteitsbeleid AGEMA N.V.

Onze missie

De missie van AGEMA N.V. is de fabricage en verhandeling van materiaal voor de elektrificatie van hefwerktuigen en laad- en losmachines.

Alle middelen worden aangewend om industriële oplossingen aan te reiken die zo goed mogelijk beantwoorden aan de eisen van de klant met betrekking tot kwaliteit, prestatie, prijs en termijn, waarbij ze gebruik maakt van de beste interne en externe industriële capaciteiten.

Om zich volledig aan te sluiten aan de ISO 9001 norm, gaat de Algemene Directie van AGEMA N.V. investeringen aan en stelt ze alle middelen ter beschikking om het kwaliteitsbeleid continu te verbeteren.

De missie van de Directie Kwaliteit van AGEMA N.V. is het verstevigen van de kwaliteitscultuur in alle lokale industriële activiteiten: logistiek, aankoop, productie. Daarnaast moeten ook de leveranciers producten aanleveren die conform de normen en geldende reglementering zijn, om zo een maximale tevredenheid bij onze klanten te garanderen.

De doelstellingen van de Directie van AGEMA zijn de volgende:

  • het kwaliteitslabel ISO 9001 aan te passen aan de nieuwe versie 2015
  • het personeel continu motiveren tot voortdurende verbetering
  • het geheel van haar procedures blijvend optimaliseren

De Directie van AGEMA nodigt al haar partners uit om dit kwaliteitsbeleid mede te onderschrijven door een actieve betrokkenheid en het respecteren van de regels die onderling overeengekomen zijn.

Wenst u informatie? Aarzel niet om met ons contact op te nemen